Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Molotofla yakılan Zeynep polise doku nakli yapıldı

        Veysi İPEK / AHT

        Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde yol kesen göstericilerin aracına molotofkokteyli atması sonucu ağır yaralanarak Ankara GATA'ya kaldırılan polis memuru Zeynep Demirel Özçelik'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Yüzü ve vücunun bazı yerlerinde yanıklar oluşan Özçelik'e, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra doku nakli yapıldı. Polis Zeynep, kendine gelir gelmez asker eşi ve 3 yaşındaki kızını aradı.

        Silopi'de 26 Mart 2014'de bir grup yüzü maskeli yol keserek kimlik kontrolü yaptı. Durmak istemeyen bir otomobile göstericiler molotof attı. Aracın alev alması üzerine bulunan polis memuru Zeynep Demirel Özçelik ile birlikte 3 kişi yaralandı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan yaralılardan 2'si tedavi edilerek taburcu edilirken, durumu ağır olan Özçelik, Ankara GATA'ya kaldırıldı. Yanık ünitesi yoğun bakımda tedavi altına alınan Özçelik, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan yanıklara doku nakli yapıldı. Doktorlar, doku naklinin başarılı geçtiğini, doku nakli yapılan yerlerin dokuyu kabul ettiğini belirterek Özçelik'in sağlık durumunun her geçen iyiye doğru gittiği bilgisini verdi.

        Ameliyat sonrası eşiyle kısa süre görüştürülen Zeynep Demirel Özçelik, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle geçtiğimiz gün asker eşi Bekir Özçelik ile 3 yaşındaki kızıyla telefonla görüştü. Özçelik'in bu ay içerisinde taburcu edilmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ