Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadir Topbaş ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi'ne yaptı

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi'ne yaptı.

        Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadir Topbaş'ı belediye binasının kapısında Beyoğlu'nda yeniden seçilen Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve belediye çalışanları karşıladı.

        Kendisi gibi göreve 3. kez seçilen Demircan'ı tebrik eden Topbaş, sırayla tüm belediyeleri dolaşacağını belirtti. Topbaş, İstanbul'a 3 dönem hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Bu seçimde vatandaşlar bizleri farklı bir sonuçla bu makamlara layık gördü. Bir takım çevreler insanları etkilemeye çalıştılar ama vatandaşlar adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle kararlarını verdi. İstanbul'a hizmet etmek büyük bir ayrıcalıktır. Hem İstanbul'a hem de Dünya Belediyeler Birliği'ne başkanlık yaparak tüm dünya belediyelerine hizmet etme heyecanını yaşıyoruz. 2019'a kadar Türkiye'de katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışı geliştireceğiz. Yerelde siyaseti değil, hizmeti ön plana çıkaracağız."

        Demircan da Topbaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Topbaş'ın yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

        Topbaş, ziyaret anısına Demircan'a "İstanbul Laleleri" adlı kitap hediye etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ