Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gönül ilişkisi cinayetle bitti,Bursa'da Gardiyan kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

        Bursa'da, Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan ve bir süre önce emeklilik dilekçesi verdiği öğrenilen infaz koruma memuru Doğan Fırıncı (50), gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen Emine Ebren'i tabanca ile öldürdükten sonra canına kıydı.

        Uzun yıllar Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda çalıştıktan sonra bir süredir Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan ve bir süre önce emeklilik dilekçesi verdiği öğrenilen evli, 4 çocuk babası Doğan Fırıncı, dün akşam saatlerinde gönül ilişkisi bulunduğu ileri sürülen 27 yaşındaki Emine Ebren'in çalıştığı Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi'ndeki hukuk bürosuna gitti. Çıkan tartışmada Fırıncı, Emine Ebren'i tabanca ile öldürdü. Cinayetin ardından evinin bir alt katında oturan anne ve babasının evine giden Doğan Fırıncı, Emine Ebren'in annesine "Kızını öldürdüm, şimdi kendimi vuracağım" şeklinde bir mesaj attı. Ardından Fırıncı, tabancasıyla kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Yakınları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan Fırıncı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Cep telefonuna gelen mesajı okuyan Emine Ebren'in annesi Mürivet Ebren, cep telefonu ve işyerinden aradığı kızına ulaşamayınca Doğan Fırıncı'nın telefonunu aradı. Fırıncı'nın telefonunu açanlardan olayı öğrenen Mürivet Ebren, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi. Emine Ebren'in Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bulunan çalıştığı avukatlık bürosuna giden polis ekipleri, hukuk bürosu sahibi avukatın bilgisi dahilinde kapıyı kırarak içeri girdi. Büroya giren polis ekipleri, Emine Ebren'in cesedi ile karşılaştı. Emine Ebren ve Doğan Fırıncı'nın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ