Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hırsızları süpürge ve pet şişeyle kaçırdılar

        Ataşehir'de sahte plakalı bir araçla geldikleri kuyumcunun kepenklerini kırarak içeri girmeye çalışan hırsızlar, mahallede oturanların süpürge ve pet şişe yağmuruna tutması üzerine kaçtı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayın ardından soruşturma başlatan polis olayı gerçekleştirmeye çalışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

        Ataşehir'de 5 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen olay kamera kayıtları ve görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti:

        Kamera görüntülerinden kurtulmak için ön camı kapatılmış bir araçla gelen şüpheliler ellerindeki levyelerle kuyumcunun kepenklerini kırmaya başladılar. Kısa sürede önce kepenk kilitlerini kıran daha sonrada kepenkgi yerinden sökerek içeri girmeyi başaran hırsızlara tam bu sırada gürültüye uyanan mahalle sakinleri müdahele etti.

        Hırsızlığın olduğu sokakta oturanlar önce bağırarak hırsızları kaçırmaya çalıştı. Başaralı olamayınca bu kez balkon ve pencerelerden süpürge, pet şişe gibi malzemeleri atan vatandaşların kararlı tutumu sayesinde hırsızlar işlerini yarım bırakıp geldikleri otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada şüphelilerden H.O. (30), S.Ö. (30) ve T.K. (27) polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ