Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Belediye otobüsü karakola çekildi!

        Ankara’da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüsünde bir yolcunun cep telefonunun çalınması üzerine araç, karakola çekilerek yolcular tek tek arandı.

        Olay, Kızılay-Etlik seferini yapan Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsünde gerçekleşti. Şoförün yanına gelen bir yolcu, cep telefonunun çalındığını söyledi. Bunun üzerine şoför otobüsün kapılarını kapatıp, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, aracı karakola çekti.

        Karakol önünde önce erkek yolcular arandı. Bayan yolcular ise bayan polis memurunun bulunmaması nedeniyle bir süre bekledi. Yolcular daha sonra bir kadın tarafından tek tek arandı. Aranan kadınlar aşağı indirildi. Daha sonra emniyet görevlileri belediye otobüsünde cep telefonu aradı. Yapılan aramalara rağmen çalındığı iddia edilen cep telefonu bulunamadı. Bu sırada bayan yolcuların basın mensuplarına tepki göstermesi ise dikkat çekti.

        Bir kadın yolcu, cep telefonunun çalındığını, erkeklerin arandığını kendilerinin ise kadın polis beklediklerini ifade etti. Genç kadın, “Artık herkes diyor ki; erkek polis arasın da bıraksınlar gidelim. Canımızdan bezdik.” diye konuştu.

        Yolcular, aramanın ardından tekrar otobüse binerek yollarına devam etti.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ