Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Arınç,nikah şahidi oldu,Bülent Arınç Antalya'nın Alanya İlçesi'nde akrabasının düğününde nikah şahidi oldu

        Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir akrabasının düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

        Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte merhum dayısı Mustafa Yönet'in torunu 30 yaşındaki Fatih Yönet ile Müzeyyen ve Hasan Aksoy çiftinin kızı 27 yaşındaki Esra Aksoy'un nikah törenine katıldı.

        DAMADIN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

        Alanya Belediyesi Düğün Salonu'nda çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, genç çiftin nikahını belediye nikah memuru Mustafa Veli kıydı. Başbakan Yardımcısı Arınç, damat Fatih Yönet'in nikah şahitliğini, gelin Esra Aksoy'un ise nikah şahitliğinin ise aile yakını Azize Karadağ yaptı.

        BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞMIŞLAR

        Nikah töreninin ardından konuşan Bülent Arınç, evliliğin önemine değindi. Evlilikte sabır gerektiren günlerin de olabileceğini belirten Arınç, "Fatih yavrumuzla akrabayız. Esra kızımızı da birkaç ay önce bir ziyaretimizde tanımıştık. Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah kem gözlerden saklasın" dedi.

        EVLİLİK BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

        Evliliğin kutsallığına çok inandığını dile getiren Arınç, "Evlilik, aile yuvası ve nikah bizler için çok önemli. Tabi evliliğin her günü böyle sevinçli ve coşkulu olmayabilir. Hayat imtihanlarla doludur. Zaman zaman sabır gerektiren ve zorluklardan kaçmayı gerektiren günler yaşanabilir. İnşallah Fatih ve Esra da birbirlerine her gün daha çok bağlılık duyarak sabır göstererek o zorlukları da aşarlar" diye konuştu.

        EVLİLİK CÜZDANI GELİNE, YEMEK KİTABI DAMADA

        Başbakan Yardımcısı Arınç evlilik cüzdanını geline, Alanya Belediyesi'nin hediyesi yemek kitabını ise damada verdi. Gelin ve damadın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Yardımcısı Arınç daha sonra ilçeden ayrıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ