Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir havuz faciası daha!,Antalya'da ailesiyle birlikte gittiği piknikte kaybolan Hüseyin Çal'ın cesedine ulaşıldı

        Üç buçuk yaşındaki Pamir'in İstanbul'da havuza düşüp hayatını kaybetmesinden sadece sekiz gün sonra bir acı haberi de Antalya'dan geldi. Antalya’da ailesiyle birlikte gittiği piknikte kaybolup, 60 tonluk yangın havuzuna düşen 2.5 yaşındaki Hüseyin Çal boğularak yaşamını yitirdi.

        Merkeze bağlı Aşağıkaraman Köyü yakınındaki Boynuzalanı Mevkii’ne pikniğe giden Çal Ailesi’nin oğlu Hüseyin çevrede oynarken, saat 15.00 sıralarında kayboldu. Çocuklarını aramalarına rağmen bulamayan aile jandarmaya başvurdu. Bölgeye jandarmayla birlikte sağlık ekipleri sevk edildi. Oluşturulan 40 kişilik ekip ormanlık alanda arama çalışması başlattı.

        2.5 yaşındaki Hüseyin'in cesedi yangın havuzunda bulundu

        Bu sırada Hüseyin’in, piknik alanının yakınında bulunan, yangın söndürme helikopterlerinin su almak için kullandığı 60 tonluk su havuzuna düştüğünden şüphelenildi. Çağrılan itfaiye ekibi 7 metre derinliğindeki havuzdaki suyu tahliye edince Hüseyin’in cesedi bulundu.

        Oğulları Hüseyin’in cesedi havuzdan çıkarılırken Şerife ve Osman Çal çifti sinir krizleri geçirdi. Hüseyin Çal’ın cenazesi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ