Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otomobil porsuk çayına uçtu

        Kütahya'da piknikten dönen gençlerin içinde bulunduğu otomobil Porsuk Çayı'na uçtu. Ters dönen otomobilde bulunan 4 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla götürüldükleri Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Kaza saat 20.00 sıralarında Ağaç Köy Regülatör Piknik Alanı yakınında meydana geldi. Piknik dönüşü kent merkezine gitmekte olan 43 EZ 988 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucunda yoldan çıkarak Porsuk Çayı'na uçtu. Ters dönen otomobilde bulunan Ahmet Fatih Arslan, İsmail Doğan, İbrahim Doğan ile İdris Emeksiz'in yardımına ilk olarak yoldan geçen araç sürücüleri koştu. Durumun jandarmaya bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, 112 sağlık ekipleri de sevk edildi.

        Ters dönen otomobilin içerisinde kalan Ahmet Fatih Arslan, İsmail Doğan, İbrahim Doğa ve İdris Emeksiz, vatandaşlar ile gelen ekiplerin çabasıyla araçtan yaralı olarak çıkartıldı. Alkollü oldukları öne sürülen 4 kişi, 112 ambulanslarıyla kaldırıldıkları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiğini, aracı kimin kullandığının henüz belirlenemediğini, kazaya ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ