Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Melih Gökçek Başbakan Erdoğan'dan özür diledi

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı bir kez daha kazanan Melih Gökçek, 17 Aralık ile ilgili sessiz kaldığı eleştirilerine hak vererek, "Başbakanımız bana kırılmakta haklı. O dönemde kendisini yalnız bıraktım" dedi ve Erdoğan'dan özür diledi.

        Sabah Gazetesi'ne konuşan Gökçek, Gezi olayları sırasında Twitter'ı etkin bir şekilde kullanmasına karşılık 17 Aralık sürecinde "sessiz kaldığı" eleştirilerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

        "Haklılar... Seçim atmosferine girdiğimiz için eskisi gibi zaman bulamıyordum. Bu seçimlerde Twitter'ı stratejik olarak kullanmayı düşünüyordum. Bir hayli de kullandım. Propagandamı da çok ciddi anlamda yaptım. Twitter da son günlerde yasaklandı zaten. Şimdi de pek vakit bulamıyorum Twitter'a. Çok yoğunum. Eskiden arabada bile giderken twit atardım ama şimdi o vakti bile bulamıyorum. Ama icap ettiği zaman bir laf atıyoruz. Gündemi değiştiriyoruz"

        Seçim atmosferi nedeniyle biraz beklediğini kaydeden Gökçek, "Başbakanımız tek başına bırakılmıştır. Kırgınlığı olmaması mümkün değil. Ben de biraz geriden geldim. Ondan dolayı da Başbakanım'dan özür diliyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ