Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şanlıurfa Emniyeti'nde deprem!,Şanlıurfa Emniyeti'nde görev değişikliği

        Hasan ATMACA / ŞANLIURFA (AHT)

        Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde 2'si rütbeli 27 polisin görev yeri değişti. Aralık ayından bu yana ise görev yeri değiştirilen polis sayısı 592 oldu.

        17 Aralık operasyonu sonrasında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde başlatılan görev değişikliği işlemi ediyor. Merkeze alınan Mehmet Likoğlu'nun müdürlük bünyesinde başlattığı görev yeri değişikliği, yerine atanan Sıtkı Akgül'ün İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlamasının ardından da sürüyor. Önceki gün 2'si rütbeli 27 polisin görev yerinin değiştirildiği Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 4 aydan bu yana 20'si müdür, 8'i emniyet amiri, 8'i başkomiser, 26'sı komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere toplam 592 polisin görev yeri değiştirildi.

        İstihbarat Şube Müdürü Metin Oktay'ın Erzincan Polis Okulu'na tayininin çıkartıldığı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde bazı polislerin görev yerleri 2, bazılarının da 3 kez değiştirildi. İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Personel Şube Müdürlükleri'ne İl dışından müdür ataması yapıldı.

        Atamaların bazılarında gerekçe olarak "Branş değişikliği", bazılarına da "hizmet gereği" gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ