Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aksaray'da yangın paniği,Aksaray'da müstakil bir evde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı

        Aksaray'da müstakil bir evin bahçesinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Bahçedeki bir köpek telef oldu.

        Yangın, gece saatlerinde Büyük Bölcek Mahallesi 2613 Sokak'taki müstakil evin bahçesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Tevfik Yakar'a ait müştemilat, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevler kısa sürede tüm yapıyı sardı ve bahçedeki ticari araca da sıçradı. Müştemilat kısa sürede alevlere teslim oldu. Ticari araç yanmaktan son anda kurtarıldı. Ev sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu söndürülebildi.

        Olay gerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemede yangın esnasında bahçede kulübesinde bağlı olan bir köpeğin öldüğü tespit edildi. Ev sahibi gözyaşlarına boğuldu. Yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ