Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa THY uçağında olay, THY uçağında Pakistan asıllı ABD'li yolcu olay çıkardı

        Gökhan ARTAN / AHT

        Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-New York uçağında yolculuk eden Pakistan asıllı ABD'li bir yolcunun aşırı alkolün etkisiyle diğer yolculara ve kabin ekibine saldırdığı öğrenildi. Taşkınlık yapan Ş.H. adlı yolcu, uçuşunun yarısını koltuğa bağlı olarak tamamladı. THY uçağının John F.Kennedy Havalimanı'na inmesinin ardından gözaltına alınan yolcu, kefaletle ve uçuşlarda alkol tüketmemek şartıyla serbest kaldı.

        THY'nin geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaparak New York'a giden uçağında Pakistan asıllı ABD'li yolcu Ş.H., aldığı aşırı alkolün etkisiyle uçuşun yarısında dizüstü bilgisayarını çaldıkları iddiasıyla iki yolcuya tükürdüğü öğrenildi.

        Kendisini yatıştırmak isteyen üç kabin görevlisiyle de tartışan 30 yaşındaki yolcu, sakinleşmeyince uçuşun yarısını koltuğa bağlanarak tamamladı. Bu sırada başka bir yolcu, twitter adresinden "Atlantik üzerinde 9 bin metrede sarhoş bir adamın THY uçağındaki herkesle kavga etmesiyle uyandım" şeklinde paylaşımda bulundu.

        THY uçağının John F.Kennedy Havalimanı'na inişinden önce kaptan pilot, taşkınlık yapan yolcu için polis talebinde bulundu. Bunun üzerine uçak indikten sonra güvenlik görevlileri aşırı alkollü yolcuyu gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre, uçakta olay çıkaran yolcu, annesinin ödediği 25 bin dolar kefalet ve yolculuklarda alkol tüketmemek koşuluyla serbest kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ