Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otomobil işyerine daldı!,Zonguldak'ta otomobil işyerine daldı

        Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde, bir araç kontrolden çıkarak önce park halindeki araca, sonrada işyerine girdi. Kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kameralarına takıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Bakacakkadı beldesinde, Canan B. idaresindeki 06 BK 9865 plakalı araç Ankara'dan Zonguldak istikametine giderken Bakacakkadı mevkiinde kontrolden çıkarak park halinde olan 67 ZP 588 plakalı araca daha sonra bir işyerine girerek durabildi.

        Kazada araç şoförü Canan B. ile yanındaki 8 yaşındaki Gürkan A. hafif şekilde yaralandı. Araç çarpmanın etkisiyle hurdaya döndü ve işyerini de savaş alanına çevirdi. Yaşanan kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Çarpmanın etkisiyle yakınlarda olan işyerlerindeki vatandaşlar hızla yardıma koşarak araç içinde olan 8 yaşındaki Gürkan A.'yı araç içinden çıkartarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Yine araç içinde olan Canan B. ise vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. İş yerindeki işçiler ve çevredeki vatandaşlar uzun bir süre kazanın şokunu üstlerinden atamadılar. Kaza anında işyerinde olan ve kazayı kıl payı atlatan işçilerden İdris Bostancı kaza anını şöyle anlattı; "Kaza anında dükkandan çıkmak üzereydim. Fren sesi duydum.

        Frenle birlikte yerden tozun kalktığını görünce ben tekrar geri kaçtım. O anda aracın dükkanın camına vurduğunu gördüm. Üzerime camların geldiğini gördüm ve yere çöktüm. Dışarıya çıktığımda araçta bir ufak çocuk ve bayan sürücü olduğunu fark ettim. İlk önce çocuğu araç içinden aldık. Bayan arkadaşı çıkardık. O anda ambulans denk geldi. Bayan arkadaşı ambulansa verdik." Kazanın yaşandığı anda olay yerinden şans eseri geçen ambulans kazayı görerek hemen kaza yerine geldi.

        Araçtan çıkarılan yaralılar ambulansa konularak Çaycuma Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Tedavilerinin ardından yaralılar taburcu edildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ