Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alanya Kaymakamı'ndan taciz isyanı, Biz sapık mıyız?

        Antalya'nınAlanyaİlçesi'nde düzenlenen 'İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na,AlanyaKaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya,AlanyaBelediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel,AlanyaEmniyet Müdürü Erkan Dur,AlanyaTicaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)AlanyaBölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu,AlanyaTuristik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, idari birim amirleri ve çok sayıda turizmci katıldı.

        TURİSTE SURAT ASMAYALIM YETER

        ALTSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Özdemir, turizme katkı sağlamayanların bu sektörden fayda beklememesi gerektiğini söyledi. Turizmden kazanan esnafın turist memnuniyetine daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirten Kaymakam Özdemir, "Bu piyasayı beslemeyeceksek kimse bu inekten süt beklemesin. Bu otelci, esnaf ve simitçi için bile geçerli. Eğer bu ineğin önüne su koymazsanız süt beklemeyin. Herkes kendini parçalarcasına sokaktaki turistten bir şeyler koparmaya çalışıyor. Turiste güler yüz göstermesek de surat asmayalım yeter" dedi.

        'BİZ SAPIK MIYIZ?'

        Avrupa'ya gidenler 1 Euro bile aldatıldığında kendisini nasıl hissediyorsa, buraya gelen yabancı turistlerin de aynı şeyleri hissettiğini dile getiren Kaymakam Özdemir, "Turist sadece gelsin gitsin yeter.Alanyakendi yapacağını yapar. Bir arkadaşımın anlattığına göre yolda yürürken 2 İsveçli kıza 14 kişi laf atmış. Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik? 'Alanya, en büyük turizm merkezi' diye hava atıyoruz ama kendi içimize dönüp bunları değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ