Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen'e saldırı

        Ali ZENGİN / TRABZON (AHT)

        Rize'nin Çayeli ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Dr.AtillaEsmen, 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.Esmensaldırıdan yara almadan kurtulurken, kendisini korumaya çalışan makam şoförü yumruk darbeleriyle yaralandı.

        Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çayeli Kültür Merkezi'ndeki programına katılan Çayeli Belediye Başkanı Dr.AtillaEsmenprogramın sonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. BaşkanEsmenolaydan yara almadan kurtulurken, onu korumaya çalışan makam şoförü HasanEsmen'in aldığı yumruk darbelerinden dolayı kaşı yarıldı.Esmen, hastaneye kaldırılıp kaşına dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Belediye Başkanı Dr.AtillaEsmenile şoförü HasanEsmendaha sonra Çayeli İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        BAŞKANESMEN: "ADLİ SÜREÇ BAŞLADI2

        İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'ndan çıkışında kendisini karşılayan vatandaş topluluğuna bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr.AtillaEsmen, "Herkes öncelikle sakin olsun. Herhangi bir problem yok. Biz gayet iyiyiz. Herhangi bir sıkıntı yok. Olay ile ilgili adli süreç başlamıştır. Gereken her şey yapılıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Devletimiz güçlüdür. Bu konuda hiçbirinizin sıkıntısı olmasın. Sizler bunun muhabbetini bile yapmayın. Bütün yetkililer şu anda burada. Sizler rahat olun" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ