Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre silahlı saldırıya uğradı

        Serhat ALAATTİNOĞLU / AHT

        Siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre, Fenerbahçe derbisinin ardından Şişli’de eğlenmeye gittiği gece kulübünde silahlı kavganın ortasında kalarak sırtından vuruldu. Hastaneye kaldırılan futbolcu ameliyata alındı. Töre'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

        Gökhan Töre ile birlikte yaralanan 5 kişi daha hastaneye kaldırıldı. Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi, Kadir İpekçi, Hüseyin Kanat, Mahir Arslan, Burkay İsen ve Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.

        Polisler olayı ayrıntılı şekilde araştırmaya devam ediyor.

        BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

        Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

        Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

        Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ