Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üç ilde uyuşturucu operasyonu!,Şanlıurfa, Denizli ve Bayburt'ta uyuşturucu operasyonu

        Şanlıurfa'da, polisin şüphe üzerine durdurarak arama yaptığı 2 otomobilde 61 kilo 900 gram esrar ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

        Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla kent girişinde uygulama noktası oluşturarak şüpheli araçlarda arama yaptı. Gece geç saatlerde şüphelenerek durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 20 kilo esrar ele geçiren polisler; Y.B., Y.B., R.B. ve H.P.'yi gözaltına aldı.

        Polislerin aynı noktada şüphe üzerine durdurdukları bir başta otomobilde de yapılan aramada 41 kilo 900 gram esrar bulundu. Uyuşturucuya el koyan polis, otomobildeki M.Y. ve R.Y.'yi gözaltına alarak sorgulamak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

        DENİZLİ

        Denizli'de, yaklaşık 64 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucunda belirlenen adreste arama yaptı.

        Aramada, 12 ayrı çöp poşeti içinde toplam 63 kilo 901 gram esrar ile 7 tabanca fişeği ve sahte ehliyet ele geçiren polis ekibi, 2 kişiyi gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

        BAYBURT

        Bayburt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 61 kilo 710 gram eroin ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum-Trabzon karayolundaki rutin kontrol sırasında şüpheli gördükleri otomobili durdurdu.

        Araçta yapılan aramada taban kısmına zulalanmış 120 pakette 61 kilo 710 gram eroin ele geçirildi.

        Otomobilde bulunan M.A. ile G.A. gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A. tutuklandı, G.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ