Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan koltuğunu 9 yaşındaki Göker İnan'a bıraktı

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başbakan Erdoğan koltuğunu 9 yaşındaki Göker İnan'a bıraktı.

        Çocuklara tavsiyelerde bulunan Erdoğan, "Gerektiğinde çamurun içinde, çimenin üzerinde yuvarlanın. Bilgisayarın önünde saatlerinizi harcamayın. Bende o günlerime dönmek istiyorum ama mümkün değil." dedi.

        Başbakan konuşmasını şöyle sürdürdü:

        Sizler bu güçlü milletin torunlarısınız. Lütfen birbirlerinize iyi muamele edin. Okullarınızda arkadaşlarınızla dayanışmanız örnek olmalı. Bir tavsiyemi vurgulamak istiyorum. Sizler asla bilgisayarların, internetin esiri olmayın, onlar sizin esiriniz olsun. Onlar size hükmetmesin, sizler onlara hükmedin.

        Güneşten, parklardan, sokaklardan asla kopmayın. Bugünleri bir daha bulamazsınız. Gerektiğinde çamurun içinde, çimenin üzerinde yuvarlanın. Bilgisayarın önünde saatlerinizi harcamayın. Bende o günlerime dönmek istiyorum ama mümkün değil. Ama torunlarımla çimenlerin üzerinde oynuyorum. Sizlerde o günleri arayabilirsiniz o yüzden bunun hakkını verin. Şimdiden doya doya oynayın. Ailenizle, öğretmenlerinize nice bayramlar diliyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum."

        BAŞBAKAN ERDOĞAN'I GÜLDÜREN CEVAP

        Küçük başbakan, 'Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mısınız?' sorusuna, "Ben kalkınca bu soruya gerçek başbakan kendisi cevap versin" dedi.

        Babakan Erdoğan bu cevabı çok beğendi ve alkışlarla karşıladı.

        "Burada vereceğiniz fotoğraflar Başbakan olarak son fotoğrafınız olabilir mi?" sorusu gelince ise Küçük Başbakan çok zorlandı, önce cevap vermedi sonra 'olur' dedi. Başbakan Erdoğan'da 'olur' diyor diye tasdikledi.

        "Sosyal paylaşım siteleriyle ilgili tartışmalar var. Twitter'ı biliyor musunuz?" Sorusuna ise "Kullanmıyorum, ailem falan da izin vermiyor zaten. Daha küçüksün diyorlar." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ