Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan'dan Köşk mesajı: Ters köşe olabilirsiniz

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan kutlamalarında gazetecilerin Köşk seçimi ile ilgili soruları üzerine, "Bizim sağımız, solumuz belli olmaz. Ters köşe olabilirsiniz" dedi. Cumhurbaşkanı Gül ile bir anlaşmazlıklarının olmadığını ve olamayacağını kaydeden Erdoğan, başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin olarak da, "Benim hayalim başkanlık sisteminin ülkemde olmasıdır" dedi.

        "AYM'NİN KUTLAMALARINA KATILACAĞIM"

        Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılıp katılmayacağının sorulması üzerine de Başbakan Erdoğan, "Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacağım. O ayrı o ayrı. Anayasa Mahkemesi kendi kanaatini ortaya koyarken bizler de belli konularda siyasi olarak rahatsızlığımızı ortaya koymaktan normal ne olabilir" dedi.

        "DERT IŞİD DEĞİL"

        Erdoğan, "Suriye sınırında IŞİD'e yönelik bir hareketlilik olduğu iddialarının sorulması üzenine ise, "Dert IŞİD ile değil. Konvoyumuzun bütün şeyiSüleymanŞahsaygı türbesine götürülecek yardımlarla alakalı. İlgili sorumlu arkadaşlar bunu sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ