Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mısır heyetiyle darbe tartışması!

        Mobilya fuarına katılmak için Kayseri'ye gelen Mısır'ın İsmailiye kenti ticaret odası başkanı ile Kayseri Ticaret Odası Başkanı arasında 'Mısır'daki darbe' tartışması çıktı.

        Kayseri'de düzenlenen mobilya fuarı için Kayseri'ye gelen Mısır'ın İsmailiye kenti ticaret odası başkanı ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Mısır heyetinin ticaret odasını ziyaretinde 'darbe' tartışması yaşandı.

        Kayseri Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Hiçyılmaz'ın Mursi'nin devrilmesini 'darbe' olarak adlandırmasına tepki gösteren heyet, ticaret odasından kendileri için hazırlanan hediyeleri almadan ayrıldı.

        İsmailiye kentinin ticaret odası başkanı Ekram Hussen Hassan El Shfei, Mısır'da yaşananın darbe olmadığını ileri sürerek; "Mısır halkı olarak demokrasiyi biz değerlendiririz, kimse bizim adımıza demokrasi tartışmasına girmesin. Bu bizim iç meselemizdir, kimse karışmasın. Siz medyadan yanlış bilgiler edinmişsiniz. Mursi'yi halk iktidara getirdi. Halk iktidardan indirdi" diye konuştu.

        Mısırlı konuklar, tartışmanın ardından hazırlanan hediyeleri almadan odadan ayrıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ