Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 55 metrelik direkte 8 saat 'Kimlik' tepkisi,Antalya'da kimlik kartı çıkartamadığını öne süren bir kişi intihara kalkıştı

        Antalya'da adının Ali Reşit olduğu belirtilen 35 yaşlarındaki kişi, nüfusta kaydının bulunmadığını ve bu nedenle kimliksiz yaşadığını belirterek, 55 metrelik baz istasyonu direğine çıktı. Ali Reşit, yaklaşık 8 saat kadar sonra direkten inmeye ikna oldu.

        Olay, Perge Bulvarı Meydan Kavağı Mahallesi'nde meydana geldi. İsmimin Ali Reşit olduğu ifade edilen kişi, görgü tanıklarının ifadesine göre saat 15.00 sıralarında yanına su ve sigara alıp 55 metre yüksekliğinde baz istasyonuna çıktı. Burada ilk önce yanında götürdüğü Türk bayrağını asan kişi, orada beklemeye başladı. Saat 19.30 sıralarında fark edilen Ali Reşit için olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan tüm ikazlara rağmen bulunduğu yerden inmeyen Ali Reşit için bir komiser ile itfaiye amiri devreye girdi. İtfaiye merdiveniyle adamın bulunduğu yere kadar çıkan görevliler, baz istasyonu direğinden inmesini istedi. Önce ikna olan Ali Reşit, görevlilerden su ve sigara istedi. Reşit'inh bu isteği de yerine getirildi. Ali Reşit, birkaç basamak indikten sonra vazgeçti.

        Saat 23.00 sıralarında Ali Reşit, Diyarbakır Lice'de dünyaya geldiğini ancak nüfus cüzdanı olmadığını belirterek, kendisine yardımcı olunmasını istedi. Görevlilerin yardım sözü vermesi üzerine Ali Resit, üşüdüğü için polis montu giydirildikten sonra bulunduğu yerden indirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ