Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yağmur atacana kim saldırdı, yağmur atacan silahlı saldırı

        ETİLER'de Yağmur Atacan'ın kullandığı otomobilin önünü keserek ateş ettiği ileri sürülen Galip T., polis ekipleri tarafından yakalandı.

        Seyyar satıcılık ve boyacılık yaptığı öğrenilen Galip T., sorgusunda olayın bir kadın meselesi yüzünden olduğunu söyledi. Galip T.'nin 'kadın meselesi' dediği konunun detaylarını anlatmadığı öğrenildi. Emniyet yetkilileri, Galip T.'yi bu olaya azmettirmiş bir kişinin olabileceği ihtimaline karşılık soruşturmayı çok yönlü sürüyor.

        Etiler'de 7 Nisan meydana gelen olayda işyerinden çıkan Yağmur Atacan'ın kullandığı otomobilin önünü kesen motosikletli bir kişi, araca doğru bir el ateş açmıştı. Yağmur Atacan, araca isabet eden kurşundan yere eğilerek kurtulurken saldırgan olay yerinden motosikletle kaçmıştı. Olaydan sonra eşi Pınar Altuğ ile birlikte karakola giden Yağmur Atacan, kendisini ateş eden kişinin eşkalini vermiş ve daha önce hiç görmediğini söylemişti.

        CEP TELEFONU SİNYALİNDEN TESPİT EDİLDİ

        Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, saldırının yapıldığı yerdeki cep telefonu sinyalleri, güvenlik kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadesine göre şüpheli Galip T.'nin kimliğini tespit etti. Gaziosmanpaşa'da bir adrese yapılan baskında Galip T., gözaltına alındı.

        KADIN MESELESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

        Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan Galip T.'nin zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Galip T.'nin olayı kadın meselesi yüzünden yaptığını anlattığını ancak konunun detaylarını söylemediği öğrenildi. Galip T.'nin ayrıca Yağmur Atacan'ı daha önce hiç görmediğini söylediği de belirtildi. Galip T.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşılık soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

        DAHA ÖNCE BİR KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ

        Polis tarafından yapılan incelemede Galip T.'nin daha önceden sigara kaçakçılığı suçündan bir kez gözaltına alındığı, bu olay dışında başka bir kaydının bulunmadığı öğrenildi.

        Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Galip T.'nin savcılık tarafından detaylı ifadesinin alınacağı belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ