Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem celal eripek, remziye eripek, kadın cinayetleri, kadına şiddet, bağcılar
        1

        Gökay USANMAZ / AHT
        Bağcılar’da 17 yıllık eşi Remziye Eripek’i (37) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Celal Eripek (33), eşini kadınlık görevini yerine getirmediği için dövdüğünü söyledi. Polis ifadesinde ilkokul mezunu olduğunu ve garsonluk yaptığını belirten Celal Eripek, olayın yaşandığı 2 Mayıs gününü şöyle anlattı:

        2

        “Remziye çocuklarla dışarıdan geldi. İşe gideceğimi, eşyalarımı ütülemesi gerektiğini söyledim. ‘Kendin ütüle. Ben senin işini yapmak zorunda mıyım?’ dedi. Ben de ‘Eğer eşimsen görevini yapıp beni yolcu etmek ve ütümü yapmak zorundasın’ dedim. ‘Biraz nefes alayım, yorgunum’ dedi."

        3

        ‘KALDIRAMADIM’
        "Bir süre sonra tekrar söyledim. Yine aynı yanıtı verdi. Çekyatta oturuyordu. İki tokat attım, bana vurmaya çalıştı ama gücü yetmedi. Sırtına yumruk, ayağına tekme attım. Kafasına vurmadım."

        4

        "Balkondaki sopayı elime aldım. Eşime vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Eşim bir sigara içti. ‘Ben kendimi öldüreyim seni de kodese tıktırayım’ diyerek kafasını duvara vurmaya başladı. Müdahale etmek istedim ancak gücüm yetmedi. Kafasını 10 kere duvara vurdu. sonra yardımla hastaneye kaldırdık. Sonra da vefat etti."

        5

        Olayın görgü tanıklarından çiftin 14 yaşındaki oğlu O. E. ise şunları söyledi: “Babam annemi tekme tokat dövüyordu. Ablamla araya girip ayırmak istedik ancak babam bizi de darp etti. Balkondan sopayı getirip annemin karnına ve sırtına vurdu. Annem düştü.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ