Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de intihar, Eskişehir profesör çiftin oğlu intihar etti

        Can HACIOĞLU / ESKİŞEHİ(AHT)

        Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Gülten Seber ile Eskişehir Tabip Odası eski başkanlarından Prof. Dr. Sinan Seber'in oğulları makine mühendisi 35 yaşındaki Ali Cem Seber, 5 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti.

        Odunpazarı İlçesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda Ali Cem Seber, çıktığı binanın çatısından, gömleğini çıkartıp atladı. Ağır yaralanan Seber, olayı görenlerin haber vermesiyle gelen 112 ambulansıyla Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Cem Seber acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Polisin çevredeki güvenlik kamera kayıtlarında yaptığı incelemede, Ali Cem Seber'in alt katı alışveriş merkezi, üst katı da düğün salonu olan binanın önüne otomobiliyle geldiğini, tek başına binadan içeriye girdiğini ve kısa süre sonra da aşağıya düştüğünün tespit etti

        PROFESÖR ÇİFT YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

        Oğullarının ölümüyle yıkılan Prof. Dr. Gülten ile eşi Prof. Dr. Sinan Seber yaptıkları yazılı açıklamada, Ali Can Seber'in 'iyi bir entellektüel' olduğunu belirtilerek "Acımız çok büyüktür" denildi. Profesör çiftin oğullarının ölümüyle ilgili yazılı açıklaması şöyle:

        "Bugün oğlumuz Ali Cem Seber'i kaybettik. Biz, anne-baba ve kardeşleri, çok büyük bir acı içindeyiz. Ali Cem, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü'nden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı. Aynı üniversitenin Matematik Bölümü'nde ise yüksek lisans eğitimine devam etmekteydi. Sinema, felsefe, edebiyat alanlarıyla ilgili bir entelektüeldi. Oğlumuzun Ay Yankısı adlı şiir kitabı vardır. Acımız çok büyüktür. Henüz cenaze töreni planı netlik kazanmamıştır. Acımızı paylaşan tüm dost ve yakınlarımıza çok teşekkür ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ