Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Esenler'de baba cinnet geçirdi, Eşini ve ikiz kızlarını öldürdükten sonra intihar etti
        1

        Aile faciası, saat 23.30 sıralarında Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi 1102 Alkan Apartmanı'nın giriş katında meydana geldi.

        2

        Henüz bilenmeyen bir nedenle çıkan tartışmada cinnet getiren 48 yaşındaki Erol Ayaz, önce dini nikahlı eşi Melek Çapan'ın ikiz kızları 17 yaşındaki Seda ve Eda Çapan'ı silahlı vurdu.

        3

        Ardından Melek Çapan'ı (45) silahla vuran Erol Ayaz, ihbar üzerine olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına rağmen silahla kafasına sıkarak intihar etti.

        4

        Anne Melek Çapa ve ikiz kızlardan biri olay yerinde hayatını kaybetti.

        5

        Sağlık ekiplerinin kontrolünde ağır yaralandığı belirlenen diğer ikiz, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

        6

        Olaydan sonra polis ekipleri sokakta önlem alırken, olay yerinde inceleme yaptı. Cinnet getiren Erol Ayaz'ın bir fabrikada işçi olarak çalıştığı, önceki evliliğinden olan bir oğlunun üniversitede öğrenim gördüğü öğrenildi

        7

        Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak delil topladı. Ölen kızların arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişi, "Olaydan bir haberim yoktu. Sadece balkondan gördüm olay olduğunu. Ondan sonra babam eve gelip söyledi. Ben hemen koşarak geldim. Şok oldum.

        8

        İkisiyle de aynı sınıftaydık. İkisiyle de aynı okuldaydık. Yaklaşık 1 yıldır bizim okuldalardı. Genellikle sıkıntılarını anlatmıyorlardı ama birkaç kez ağladıklarını gördüm" dedi.

        9

        Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ