Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Hakan Şükür PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili açıklama yaptı Hakan Şükür dershanelerin kapatılmasına ilişkin açıklama yaptı Hakan Şükür Twitter

        AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Twitter'dan dershanelerin kapatılması ve PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili açıklama yaptı.

        Şükür, Twitter hesabından şu mesajları yazdı:

        Ak Parti'den istifa sürecimde, Doğu ve Güneydoğu'da dershanelerin kapanmasının terör örgütü PKK'ya zemin hazırlıyacağını ısrarla vurguladım. Gelinen noktada iki yıl da PKK'nın dağa kaçırdığı çocuk sayısı (Emniyet raporlarına göre) 2350'ye ulaşmış. Yüzde 70'i ise 13-16 yaş aralığı. AK Parti Milletvekili A.Sefer 'bir sınıfın tamamı dağa kaçırıldı' demiş. Oysa olacakları aylar önce dile getirdik diye saldırıya uğramıştık.

        Ayrıca "pikniğe giden çocuklar kaçırıldı" deyip olayları örten bazı medya bugün PKK'yı ismen hedef almaya başladı. Dünden bugüne ne değişti? PKK ile yeni bir hesap mı yapılıyor? Ya masada kağıtlar yeniden dağıtılıyor, ya masa dağılıyor, ya da masa yeni bir kazanana hazırlanıyor! Unutmayın..! Eğitim kurumları Doğu ve Güneydoğu'da barış ve huzur için bir can damarıdır. O damarı keserseniz bir nesli daha kaybedersiniz. Son olarak ülkemin çocuklarını kullanıp Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hesabı olanlar varsa da Cuma hürmetine Rabbim hesaplarını bozsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ