Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yalova ve Ağrı'daki seçimlerde Yalova'da kazanan CHP'yi, Ağrı'da da BDP'yi tebrik etti.

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yalova ve Ağrı'daki seçimlerde Yalova'da kazanan CHP'yi, Ağrı'da da BDP'yi tebrik etti.

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Üçüncü Ülke Eğitim Programı, Sanayide Enerji Verimliliği ve Yönetimi" konulu toplantıya katıldı.

        Bakan Yıldız, Yalova ve Ağrı'daki seçimlerle ilgili olarak, "Demokratik bir seçim oldu. Yalova'da CHP, Ağrı'da da BDP'yi tebrik ediyorum. Bizden daha çok oy aldı bu iki parti. AK Parti bütün dün yapılan seçimlerin yine birinci partisi olmuştur. Ama bu bizim özellikle Ağrı ve Yalova'ya itiraz mekanizmaları saklı kalmak kaydıyla, hizmetlerimiz tabii ki artan dozlarda devam edecek. Yalova ve Ağrı, diğer 79 il bu hizmetlerden nasibini alıyor, bu iki ilimiz de almaya devam edecek. Belki de yatırımlarımızı daha da artırarak devam edeceğiz." dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ