Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da korkunç olay!

        Uğur USLUBAŞ / BURSA(AHT)

        Bursa'da 3 ay önce Gülizar Oflaz ile evlenen 25 yaşındaki Sabutay Oflaz, 'Gürültü yapılıyor' şikayeti üzerine eve gelen polisler ile eşinin gözleri önünde beşinci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

        Olay, önceki akşam Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, komşuları üç ay önce Gülizar Oflaz ile hayatını birleştiren Sabutay Oflaz'ı (25) aşırı gürültü yaptığı gerekçesiyle polise ihbar etti. İhbarla eve gelen polis, gürültünün devam ettiği daire kapısını çalıp, sesi gelen Sabutay Oflaz'dan kapıyı açmasını istedi. Polislere kapıyı açan genç adam, daha sonra balkona çıkarak polislerin ve eşinin gözleri önünde beşinci kattan kendini boşluğa bıraktı.

        Yere çakılan talihsiz genç için olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Geçtiğimiz 18 Mart günü hayatını birleştirdiği eşinin gözü önünde canına kıyan ve işsiz olduğu için bunalıma girdiği iddia edilen Sabutay Oflaz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ