Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocanın profil resmini değiştirmeye 6 ay hapis Eşinin profil resmini değiştiren kadına şok!

        Sedef ŞENKAL DEMİR/AHT

        Boşanma davaları devam ederken eşi Semih Yaman’ın (38) e-mail ve Facebook hesabına girerek profil resmine bir kadın resmi yerleştiren ve bunu boşanma davasında kocasının farklı bir yaşam tarzını benimsediği yönündeki iddiasına delil olarak kullanan Sinem Yaman (37) 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Hâkim, suçun karı-koca arasında işlenmiş olmasından dolayı cezayı 5 aya indirip erteledi. Davanın son oturumunda Sinem Yaman, eşinin evden ayrılırken şifrelerini bir kâğıda yazılı olarak bıraktığını ileri sürerek, “Söz konusu mail hesabını ortak açmıştık. Eşimin Facebook’unu da herkes gibi şifresiz olarak takip ettim. Profiline girmedim, profiline kadın resmi de yerleştirmedim” dedi. Kocasının psikolojik sorunları olduğunu ve “Kendisi profil resmi değiştirip unutmuş olabilir” dedi.

        DELİL OLDU

        Eşinin kadın resmi olan Facebook sayfasının bir örneğini boşanma davasına delil olarak sunduğunu anlatan koca ise “Ayrılmamıza rağmen şifreleri kırarak hesaplarıma girdi. Her hareketimi takip ettiği gibi profil resmimi kadın resmiyle değiştirerek benim farklı bir yaşam benimsediğim yönünde boşanma mahkemesine delil sundu” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ