Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirdağ-İstanbul karayolunda bir motosiklet sürücüsü kaza yaptıktan sonra bir başka aracın altında 3 kilometre sürüklendi.
        1

        Tekirdağ-İstanbul karayolunda bir motosiklet sürücüsü kaza yaptıktan sonra bir başka aracın altında 3 kilometre sürüklendi.

        2

        İsmail Tınaz yönetimindeki motosiklet, Tekirdağ İstanbul karayolunda sağ tarafta park halinde olan otomobile arkadan çarptı.

        3

        İsmail Tınaz çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Aynı yolda seyreden Sedat A. yönetimindeki araç, İsmail Tınaz'ı fark etmeyerek üzerinden geçmesiyle İsmail Tınaz aracın altında sıkıştı.

        4

        Yaklaşık 3 kilometre aracın altında sürüklenen İsmail Tınaz yoldan geçen bir başka araç tarafından fark edildi.

        5

        Sedat A. aracını yolun sağına çekerek İsmail Tınaz'ın araç altında olduğunu fark etti ve durumu polis ve 112 Acil ekiplerine haber verdi.

        6

        Olay yerine gelen polis ekipleri yolun bir şeridini trafiğe kapattı, 112 Acil ekipleri aracın altında sıkışan İsmail Tınaz'ın nabzını kontrol ettiğinde hayatının kaybettiğini belirledi.

        7

        Polis, İsmail Tınaz'ın otomobile arkadan çarptığında mı öldüğü ya da Sedat A.'nın idaresindeki aracın altında 3 kilometre sürüklendikten sonra mı öldüğünü belirmemek için incelemelerde bulundu.

        8

        Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile çekilirken, İsmail Tınaz'ın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi.

        9

        Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ