Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TEM kaza, Ferit Devrek, Mehmet Yıldız, TEM Kurtköy mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle otoyol Edirne istikametine trafiğe kapatıldı.

        TEM Otoyolu Kurtköy mevkinde üç aracın karıştığı ve bir kişinin yaralandığı trafik kazasında, yolun bir saate yakın trafiğe kapatılması uzun araç kuyrakları oluşmasına neden oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Ferit Devrek idaresindeki 15 NP 373 plakalı tır, orta şeritte seyir halinde iken Kurtköy mevkinde 34 RGC 03 plakalı kamyonun sağ taraftan yaklaştığını fark etti. Kamyondan kaçmak için tırı sol şeride yönelten Devrek, bu esnada aynı şeritten gelen Mehmet Yıldız'ın kullandığı 63 VS 828 plakalı otomobile, fark edemeyerek çarptı.

        Çarpmanın etkisiyle Yıldız'ın kullandığı 63 VS 828 plakalı araç, tır ile çelik bariyerler arasında sıkışırken, inşaat malzemesi yüklü 34 RGC 03 plakalı kamyon devrildi.

        Kazanın diğer sürücüler tarafından haber verilmesinin ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Polis, güvenlik şeridi oluşturarak başka bir kazaya meydan vermemek için yolu trafiğe kapattı. Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Hasan Yeniçeri, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

        Devrilen kamyon Karayollarına ait vinçlerle kaldırıldı. Yola saçılan inşaat malzemeleri de iş makineleri ile temizlendi.

        Otoyolun, Edirne istikametinde yaklaşık bir saat trafiğe kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ