Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan'ın seçim gezisinde ilk iki adresi: Samsun ve Erzurum, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından ilk yurt içi gezilerini Samsun ve Erzurum'a yapacak.

        Erdoğan'ın seçim programı dikkat çekti. Başbakan startı Milli mücadelenin başladığı şehir olan Samsun'dan veriyor. İkinci durak ise Erzurum. Başbakan 5 Temmuz cumartesi Samsun, pazar günü ise Erzurum'da olacak.

        Başbakan Erdoğan, 5 Temmuz Cumartesi günü Samsun'da, 6 Temmuz Pazar günü de Erzurum'da yapımı tamamlanan bazı hizmet, eser ve yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirecek.

        Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın, Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği seçim takvimine göre 11 Temmuz Cuma günü başlayacak propaganda döneminden 1 gün önce, 10 Temmuz Perşembe günü de İstanbul'da seçim kampanyasının startını vermesi ön görülüyor.

        İstanbul'daki toplantıda Erdoğan'ın seçim kampanyasına ilişkin slogan, şarkı gibi argümanlar ile "Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi"nin açıklanması bekleniyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ