Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Maltepe'de çatışma İstanbul'da polisle çatışma İstanbul Maltepe'de çatışma

        Maltepe'de Mali Şube ekipleri takip ettikleri aracı durdurmak istedi. İçinde 3 kişi bulunduğu öğrenilen otomobildekiler ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada iki şüpheli gözaltına alınırken bir şüpheli ise yaralı olarak kaçtı. Olaydan yaralı olarak kaçan şüpheli hastaneye gidince polis tarafından yakalandı.

        Fındıklı Mahallesi Hancıoğlu Caddesi üzerindeki olay iddialara göre şöyle oldu. Mali Şubeye bağlı ekipler takip ettikleri 12 AE 669 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak otomobildeki üç kişi polisin ihtarına uymayınca silahlı çatışma çıktı. Çatışmada polis iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, üçüncü şüpheli ise yaralı olarak bindiği taksiyle kaçtı. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alırken, yerde dolu bir şarjör olduğu görüldü.

        Çatışma sırasında şüphelilerin kullandığı otomobilin sağ arka camına da kurşun isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ederken yaralı olarak kaçan şüphelinin Fatih Sultan Mehmet Hastanesine gittiği bilgisi geldi. Bunun üzerine polis ekipleri hastaneye gitti. Yaralı şüphelinin ameliyatta olduğu öğrenildi.

        Çatışmanın ardından yaralı şüphelinin kaçmak için bindiği taksinin sürücüsü "Benim taksime bindi, sür dedi. 4 yerinden yarası vardı yukarıda indi" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ