Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu: Mutlu ve umutluyum Ekmeleddin İhsanoğlu Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti

        Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti. İhsanoğlu, mutlu ve umutlu olduğunu söyledi.

        Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. İhsanoğlu seçim çalışmaları kapsamında TÜSİAD'ı ziyaret etti. Başkan Haluk Dinçer ve yönetim kuruluyla yaklaşık 1 saat basına kapalı görüşme yapan İhsanoğlu, çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Seçim çerçevesindeki ziyaretleri hatırlatan İhsanoğlu, "Cumhurbaşkanı seçimine karşı büyük ilgi var. Ve herkes bu seçimlerin seviyeli ve medeni bir şekilde geçmesini ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor. TÜSİAD'ı ziyaret etmek bu gezinin önemli bir adımıdır. Ülkemizde ekonominin sanayinin, en büyük kuruluşlarının mensubu olduğu, ekonomimizi geliştiren insanların bu teşkilatta bulunması, refahın genişlemesi ve artması açısından önemlidir. Ben bu ziyarette yaptığım görüşmeden dolayı çok mutlu oldum. Mutluyum ve umutluyum." diye konuştu.

        TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer de, "Sayın İhsanoğlu'nun ziyareti bizi memnun etti. Kendisinin cumhurbaşkanlığı adaylığını ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Konuşmaların ardından soru almayan İhsanoğlu, TÜSİAD'dan ayrıldı.

        Prof. Dr İhsanoğlu, 14.00'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda görüşecek.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ