Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İki genç kız yolun karşısına geçmek isterken öldü Malatya'da feci ölüm Yolun karşısına geçmek isterken öldüler

        Malatya'da yolun karşısına geçmek isteyen 2 genç kız, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

        Kaza, Malatya-Kayseri Karayolu 23. kilometresi Akçadağ ilçesi Aydınlar Mahallesi Karaca Çiftliği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Alibey V. (37) idaresindeki 44 DL 928 plakalı otomobil, yolun karşı tarafına geçmek isteyen Berna Avcı (18) ile Merve Çiloğlu'na (20) çarptı. Çarpmanın etkisiyle ile savrulan genç kızlar, olay yerinde hayatlarını kaybetti. Sürücü Alibey V. ise, kazanın ardından Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu.

        Genç kızların yolun iki tarafındaki evlerde oturduğu ve bir evden diğerine gitmek için yolu geçmekteyken otomobilin çarpması ile kazaya kurban gittikleri belirtildi.

        Sürücü Alibey V'nin verdiği ilk ifadede, karşı yönden başka bir araç gelmekteyken kendisinin kısa mesafeli farla gitmekte olduğunu, genç kızları bir anda önünde gördüğünü ve duramayarak çarptığını söylediği öğrenildi.

        Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, genç kızların yakınları kaza yerinde fenalık geçirdi.

        Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ