Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Akhisar Adliyesi'ne HSYK'dan ziyaret,Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1'inci Daire üyesi İsmail Aydın, Akhisar Adliyesi'ni ziyaret etti

        Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne gelen, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1'inci Daire üyesi İsmail Aydın, Soma'da yaşanan maden faciasının ardından ceza yargılamasının yapılacağı Akhisar Adliyesi'ni ziyaret etti.

        Soma'da ağır ceza mahkemesi olmadığı için, 301 işçinin ölümüyle ilgili ceza davasının görüleceği Akhisar Adliyesi'ne ziyaret amacıyla gelen HSYK 1. Dairesi Üyesi İsmail Aydın'ı Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Adalet Komisyonu Başkanı Üzeyir Şendil ve adliye personeli karşıladı. Akhisar Adliyesi kütüphanesinde hakim ve savcıların katıldığı toplantı sonrası HSYK 1. Dairesi Üyesi İsmail Aydın, "Soma faciasında şehit olan vatandaşlarımızın işlemlerini yapan meslektaşlarımı ziyaret için buradayım. Gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ederim. Akhisar Adliyesi'nde gördüğüm sevgi, saygı ve çalışma azminden dolayı memnun olduğumu ifade ederken yeniden tüm arkadaşlara gayretleri nedeni ile içten şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Ziyareti anısına Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner tarafından HSYK 1. Dairesi Üyesi Sayın İsmail Aydın'a isminin yazılı olduğu Akhisar Belediyespor forması takdim edildi. Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Üzeyir Şendil de yöresel ürünlerin bulunduğu hediye paketi verdi.

        İsmail Aydın Akhisar Adliyesi'ne yaptığı ziyaretten sonra Başsavcı Bekir Şahiner ile Soma Adliyesine gitti. Buradaki Hakim ve savcılarla görüştü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ