Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ekmeleddin İhsanoğlu, Ekmeleddin ihsanoğlunun ailesi, Ekmeleddin İhsanoğlu ailesi, Ekmeleddin ihsanoğlu kaç çocuğu var, Ekmeleddin ihsanoğlunun eşi, Ekmeleddin İhsanoğlunun kaç çocuğu var, Ekmeleddin ihsanoğlu aile fotoğrafı

        CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayıEkmeleddinİhsanoğlu, yarın düzenleyeceği basın toplantısına katılacak aile fertleriyle birlikte kameraların karşısına geçerek 'aile fotoğrafı' çektirip, basınla paylaştı.

        Üç oğlu olanEkmeleddinİhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. Ailenin en büyük oğlu Tuğrul İhsanoğlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Boston Üniversitesi'nde banka ve finans masterı yaptı, yurtdışında yaşıyor.

        Ortanca oğul Aziz İhsanoğlu, Northwestern Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra INSEAD'da işletme masterı yaptı. İstanbul'da yaşayan Aziz İhsanoğlu, finansal danışmanlık yapıyor. En küçük oğul Orhan İhsanoğlu, University of Warwick'de Foundation'dan ardından da University of Kent İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Su anda uluslararası ticaret alanında faaliyet gösteriyor.

        Evli olan Aziz İhsanoğlu'nun eşi Başak İhsanoğlu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, New York Üniversitesi fikri mülkiyet hukuku sertifika programını ve Yale Üniversitesi ticaret hukuku programını tamamladı. İstanbul'da özel bir hukuk bürosunda çalışıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ