Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Avusturyalı turist intihar etti Tatil için İstanbul'a gelen turist intihar etti

        Soner KOÇER-AHT

        Tatil için İstanbul’a gelen Avusturya vatandaşı 25 yaşındaki Jakob Wirth, 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı.

        akob Wirth önceki gün Sirkeci Cankurtaran’daki bir otele yerleşti. İddiaya göre 25 yaşındaki turist, otel odasında art arda alkol aldı ve bir süre sonra otelin karşısındaki 4 katlı binanın çatısına çırılçıplak çıktı. Görevlilerin müdahale etmesi üzerine odasına dönen genç turist, saat 20.30 sıralarında bu kez üzerinde sadece şort olduğu halde çatıya çıktı.

        BAŞ ÜZERİ ÇAKILDI

        Turisti gören personel, polis ve sağlık görevlilerine ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaklaşık 1 saat boyunca çatıda duran turisti, polisler ikna edemedi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin hava yastığını açmaya başladığı anda ise Jakob Wirth kendisini boşluğa bıraktı. Olay yerinde bulunan Habertürk muhabirinin saniye saniye görüntülediği olayda genç turist, beton zemine baş üzeri çakıldı. Şaşkın bakışlar arasında düştüğü yerde kanlar içinde kalan Jakob Wirth, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ülkesinde üniversitede ekonomi öğrenimi gören Jakob Wirth’in geçtiğimiz pazar günü İstanbul’a geldiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ