Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzai denizde yakaladı!,Kadıköy'de bonzai dehşeti,Kadıköy'de bonzai denizde yakaladı

        Son dönemde özellikle gençler arasında yaygınlaşan sentetik uyuşturucu bonzai, bir gencin daha yaşamını kararttı. Kadıköy'de kiraladıkları tekne ile denize açılan ve iddiaya göre bonzai kullanan genç, denize düşüp kayboldu. Gencin iki arkadaşını ise cankurtaranlar kurtardı. Şahsı arama çalışmaları sürüyor.

        Caddebostan İkinci Plaj'da meydana gelen olayda; uyuşturucu nedeniyle son dönemde yaşanan ölümlere bir yenisi daha eklendi. Ataşehir'den denize girmek için Kadıköy'e gelen 3 genç, tekne kiralamaya karar verdi. Yaşları 20 ile 23 arasında değişen gençler, kiraladıkları tekne ile denize açıldı. İddiaya göre gençler, açıldıkları teknede son dönemde sıkça gündeme gelen bonzai isimli uyuşturucuyu kullandı. Bir süre sonra kendilerinden geçen gençlerden Bilal S. dengesini kaybederek denize düştü. Düşen arkadaşlarına yardım etmek isteyen diğer 2 arkadaşı da yarı baygın oldukları için çaresiz kaldı. Bir süre kurtarma ekiplerine haber veremeyen gençler, bağırarak çevreden yardım istedi.

        Cankurtaranlar hemen olaya müdahale ederek teknedeki 2 genci kurtararak kıyıya getirdi. Kaybolan Bilal S. ise denizde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

        Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, arama çalışmalarını sürdürüyor. Kıyıya getirilen 2 genç ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

        Olayı gören vatandaşlar da gençlerin teknede uyuşturucu kullandıklarını ve olayın bu nedenle meydana geldiğini ileri sürdü.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ