Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emlak zengini çift böyle bulundu,Bursa'da emlak zengini çift böyle bulundu

        Bursa'da 6 yıl önce ortadan kaybolan ve oğlu Kenan Öner (56) tarafından öldürülüp, evlerinin bahçesine gömüldüğü tesbit edilen emlak zengini Ahmet Refik Öner (86) ile eşi Emine Öner'in (80), torba içerisinde kızı Zeliha Bedel'e teslim edilen kemikleri, bugün toprağa verildi.

        İznik'teki Beyler Mahallesi'nde oturan ve 6 yıl önce kaybolan Emine- Ahmet Refik Öner çiftine ait kemik parçaları, geçen 24 Nisan'da dosyanın yeniden açılması sonucu İstanbul'da gözaltına alınan çocukları Kenan Öner'in günlüklerinin incelenmesi sonucu ortaya çıktı. Çiftin İznik'teki evlerinin bahçesinde üçüncü kez yapılan kazıda, kafatası ve vucudundaki bazı kemik parçaları bulundu.

        Kenan Öner çıkartıldığı mahkemce tutuklanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinde kemiklerin Öner çiftine ait olduğu ortaya çıktı.

        KATİL ZANLISININ OĞLU TABUTLARI TAŞIDI

        Emine ve Kenan Öner'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelenen ve iki ayrı torba içersinde dün kızı Zeliha Bedel'e teslim edilen kemikleri, bugün Yeşil Camii'nde ikindi de kılınan cenaze namazının ardından, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

        Cenaze törenine, Öner çiftinin diğer oğlu Kamil Öner, kızı Zerrin Bedel, akrabaları ve arkadaşları ile anne ve babasını öldürdüğü iddia edilen Kenan Öner'in İstanbul'da okuyan oğlu Canberk Öner de katıldı. Tabutları taşıyan Canberk Öner, amcası ve halası ile taziyeleride kabul etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ