Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzai öldürdü 20 yaşındaki genci bonzai öldürdü 20 yaşındaki genç komaya girdi

        İsmet ACAR / AHT

        Bursa'da arkadaşları tarafından koma halinde getirildiği hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki B.D.'nin arkadaşlarının ifadesi tüyleri ürpertti. Ölen gencin üç arkadaşıyla birlikte geldiği parkta önce extacy, sonra da bonzai kullandığı, birkaç dakika sonra da komaya girip hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

        Türkiye'de son günlerde özellikle sentetik hap kullanımında büyük bir artış gözlenirken, Bursa'da dün sabaha karşı arkadaşları tarafından koma halinde getirildiği hastanede hayatını kaybeden B.D.'nin (20) uyuşturucu kullandığı, arkadaşlarının ifadesiyle kesinleşti. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında bir taksi ile üç arkadaşı tarafından Muradiye Devlet Hastanesi acil servisine getirilen 20 yaşındaki B.D., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Genci hastaneye getiren ve üçü de 20 yaşında olan arkadaşlarının alınan ifadelerinde ise ölümün adeta geliyorum dediği ortayla çıktı. B.D.'nin arkadaşları E.C., A.V ve F.D. gece yarısı Vatan Mahallesi'nde adını bilmediklerini iddia ettikleri bir kişiden 12 adet extacy ve bir miktar da bonzai maddesi alarak parka geldiklerini, B.D.'nin önce 2 adet extacy hap, ardından da bonzai kullandıktan hemen sonra fenalaştığını, kendilerinin de bir taksi ile hastaneye getirdiklerini söylediler. Olayla ilgili polisin soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ