Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı, Balıkesir-Çanakkale yolunda kaza, Balıkesir-Çanakkale yolunda yolcu otobüsü TIR ile çarpıştı, Balıkesir-Çanakkale yolunda TIR kazası

        Balıkesir-Çanakkale yolunda yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı, 31 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan aldığı yolcuları Balıkesir'in Gönen ilçesine götüren Resul Yılmaz idaresindeki 16 KK 214 plakalı otobüs, Çanakkale yolu Gönen ilçesi kavşağında Savaş Çakmak idaresindeki 26 TA 120 Plakalı demir yüklü TIR ile çarpıştı.

        Çarpışma sonrasında otobüste ve TIR'da bulunan toplam 31 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine Çanakkale, Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi.

        Aralarında otobüs ve TIR şoförlerinin de bulunduğu 25 kişi Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 4 kişi Biga Devlet Hastanesine, 2 kişi de Gönen Devlet Hastanesine götürüldü.

        Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Yaralılardan isimleri öğrenilenler ise şöyle:

        "Resul Yılmaz, Savaş Çakmak, Yücel Dündar, Rıdvan Gülcan, Derya Tuncel, Anıl Öztürk, Gülşah Savaş, Hamdi Ekin, Elif Karpuzoğlu, Zekiye Sezen, İrem Sezen, Furkan Sezen, Yücel Kıraç, Fatma Gürel, Emine Karaman, Cemile Dündar, Deniz Yakut, Güliz Yakut, Oğulcan Duru, Aylin Apak, Fethiye Yumurtacı, Sermin Karabulut, Belgin Karabulut, Erdem Topkaya ile Samet Akgül."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ