Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem demet akbağ, hırsızlık, göktürk, hapis cezası

        Serdar KULAKSIZ - AHT

        ÜNLÜ oyuncu Demet Akbağ'ın Göktürk'teki evine giren hırsız yaklaşık 50 bin dolarlık ziynet eşyasını çalıp, kayıplara karıştı. Polisin takibi ile hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlenen yabancı uyruklu S.R. hakkında 'nitelikli hırsızlık' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

        50 BİN DOLARLIK EŞYA ÇALINDI

        Tiyatrocu Demet Akbağ'ın Göktürk'teki evinde geçtiğimiz Şubat ayında hırsızlık olayı yaşandı. Pencereden içeri giren yabancı uyruklu S.A., içeride bulunan gümüş çaydanlık, pırlanta, altın ziynet eşyalarını çaldı. Polis tarafından yapılan inceleme sonucunda yaklaşık 50 bin dolar değerinde takı ve eşyayı çalan hırsızın, yabancı uyruklu S.R. olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, S.R. hakkında 'nitelikli hırsızlık' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

        DURUŞMAYA GELMEDİ

        Açılan davanın ilk duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya şikayetçi Demet Akbağ ile sanık S.R. katılmadı. Mahkeme, dosyadaki eksiklerin giderilmesi ve ifadelerin alınması için ertelendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ