Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Rize İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete muhtarlara iftar yemeği verdi "Öbür dünyaya gidip geldim ‘Erdoğan’a oy verin’ dediler"

        Mustafa BAYRAK/AHT

        Beyinkanaması geçiren ve 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Rize İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, muhtarlara verdiği iftar yemeğinde, “Öbür dünyaya gittim geldim; dedeleriniz 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’a oy vermenizi istedi” dedi.

        İyidere Belediye Başkanı Mete, Hazar Mahallesi’nde özel bir restoranda muhtarlara iftar yemeği verdi. 7 mahalle ve 8 köy muhtarının yanı sıra protokolün ve AK Partililerin de katıldığı iftar yemeğinin ardından konuşan Ahmet Mete, şunları söyledi: “20 gün yoğun bakımda yattım, aşağıdaki dünyaya gittim, tekrar geri geldim. Bu sürede binlerce insan beni ziyarete geldi. Hastanede ne kadar çok sevenim olduğunu görünce gitmekten vazgeçtim. Aşağıda baba ve dedelerinizi gördüm, onlardan size selam getirdim. Baba ve dedeleriniz çok çalışmanızı istedi, 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’a oy vermenizi istedi.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ