Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'da feci ölüm, Suriye’de savaştan kaçtı, yem kırma makinasına vücudunu kaptırıp öldü
        1

        Suriye'de savaştan kaçıp 1 yıl önce Konya'nın Ereğli İlçesi'ne yerleşen 34 yaşındaki İbrahim Cesim Muhammed, saman balyasının ipini koparmak isterken yem kırma makinasına vücudunu kaptırıp öldü.

        2

        Muhammed'in parçalanarak yaşamını yitirdiği sırada yanında bulunan 8 yaşındaki oğlu ise fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı.

        3

        Olay, bugün 17.00 Aziziye Mahallesi'nde Mesut Keçeci'ye ait çiftlikte meydana geldi. Suriye'deki iç savaştan kaçan İbrahi Cesim Muhammed, geçen yıl ailesiyle birlikte Ereğli İlçesi'ne yerleşip, çiftlikte çalışmaya başladı.

        4

        Muhammed, bugün samanı yem ile karıştırmak için traktöre bağlı olan yem kırma makinasına saman balyası attı. Makina attığı balyadaki ipi fark eden Muhammed, ipi koparmak istedi.

        5

        Bu sırada ilk once kolunu, ardından vücudunu makinaya kaptırıp öldü. Olay anında yanında olan 8 yaşındaki oğlunun ise fenalaşması sonucu hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemede Muhammed'in cesedinin parçalandığı saptandı.

        6

        Muhammed'in parçalanan cesedi, yem kırma makinası parçalara ayrılarak çıkartılmaya çalışıldı. Çalışmalar ise sürüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ