Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da şafak operasyonu,Manisa'da uyuşturucu operasyonu

        Ahmet ÜNSAL / MANİSA (AHT)

        Manisa Emniyet Müdürlüğü, Bonzai adı verilen sentetik uyuşturucu maddelerin satışına yönelik şafak operasyonu yaptı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 70 kişi gözaltına alındı.

        Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu madde ticaretine yönelik istihbarat ve takiplerinin ardından, "Şafak Operasyonu" adı altında il merkezinde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in yönettiği operasyonda, Bonzai ve benzeri sentetik uyuşturucu maddelerin satışını yaptıkları iddia edilen 70 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan ev ve otomobilerde çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

        SIRA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GELDİ

        Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, operasyonlarla ilgili geniş bilginin verileceğini belirtirken, insan hayatının önem taşıdığını, trafikte alınan tedbirlerin ardından şimdi de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonları başlattıklarını söyledi. Ceren, "İlk icraatımızı kasksız ve ehliyetsiz motorsiklet kullananlardan başlattık. O projeyi rayına oturttuk. Şimdi sıra gençlerimizin hayatlarını hiçe sayan uyuşturucu tacirlerinde" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ