Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul son yolculuğuna uğurlandı Son yolculuğuna Porsche'leri ile uğurlandı

        Trafik kazasında ölen Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul son yolculuğuna uğurlandı. Oğul'un tabutunun önüne fotoğrafı ve Porsche marka otomobilin 4 minik maketi konuldu.

        Ataşehir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu da camiye gelerek aileye taziyede bulundu.

        Geçtiğimiz pazartesi akşamı E-80 Karayolu Ataşehir mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul'un cenazesi bu sabah Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak cenaze namazının kılınacağı Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne getirildi. 34 yaşında ölen Kaan Oğul'un musalla taşına konulan tabutunun önüne fotoğrafı ve Porsche marka otomobilin 4 minik maketi konuldu.

        Babası Ercüment, annesi Azime, kardeşi Ozan, yakınları ve iş arkadaşları genç yöneticiyi son yolculuğuna uğurlamak için camide hazır bulundu. Baba Ercüment ile kardeşi Ozan taziyeleri kabul etti. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu da, camiye gelerek aileye taziyede bulundu. Aralarında Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in de bulunduğu bir çok kişi cenazeye çelenk gönderdi. Kaan Oğul'un naaşı öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde, Küçükbakkalköy Mezarlığı'na götürülerek burada defnedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ