Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sancaktepe'de gerginlik Nurtepe'de gerginlik Seçim çalışması yapan HDP'li grup ile Halk Cephesi üyeleri arasında kavga çıktı

        Kağıthane Nurtepe'de seçim çalışması yapan HDP'li grup ile Halk Cephesi üyeleri arasında kavga çıktı.

        Alınan bilgiye göre, Nurtepe'de, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için stand açarak seçim çalışması yapan HDP'li gruba Halk Cephesi üyeleri tepki gösterdi.

        Sözlü sataşmayla başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mahallede iki grubun birbirine girmesiyle bazı kişiler hafif yaralandı, çevredeki iş yerleri de zarar gördü.

        Bölgeye gelen polis ekipleri, ara sokaklarda gruptakilere müdahale ederek, tekrar toplanmalarını önlemeye çalıştı.

        Olayda hafif yaralananlar, çevredeki hastanelerde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

        Polisin bölgede aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

        SANCAKTEPE'DE POLİS MÜDAHALESİ

        Sancaktepe Sarıgazi'de ise iki grup arasında çıkan olaylara polis müdahale etti.

        Sarıgazi'de iki grup arasında çıkan olaylar sırasında Halkların Derneği binasına molotof atıldı. Derneğin camlarını kıran göstericiler, çevredeki araçlara da zarar verdi. Taşlarla birbirine saldıran göstericiler, ortalığı savaş alanına çevirdi. Çevik kuvvet polisleri göstericilere TOMA ile müdahale etti. Öfkeli grup ise polise taşlarla saldırdı. Sarıgazi'de gerginlik devam ediyor.

        GAZİ MAHALLESİ'NDE DE OLAYLAR ÇIKTI

        Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan bir grup, saat 16.30 sıralarında yolu trafiğe kapattı. Yolun kapatılması üzerine polis ekipleri gruba müdahale etti. Biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile müdahale edilen grup üyeleri ara sokaklara kaçtı. Polisin geri çekilmesi üzerine grup üyeleri ara sokaklardan yine caddeye çıktı. Polis ve göstericiler arasında gerginlik sürerken, polisin güvenlik önlemlerini artırdığı görüldü.

        AA/İHA/DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ