Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Yamaç paraşütü yapan Vali Can, havalanmadan düştü
        1

        Turhal ilçesinde bağlı Şenyurt Beldesi Mercimek Tepesi'nde Turhal Kaymakamlığı, İl Özel İdaresi, Turhal Belediyesi ve Şenyurt Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "Mercimek Tepe XC Open 2014" yamaç paraşütü etkiliğinde yurt içi ve yurt dışından 73 yarışmacı katıldı.

        2

        Yarışma öncesinde yamaç paraşütü yapmak isteyen Vali Can, yarışma koordinasyon direktörü Alim Yıldırım'dan brifing aldı. Can, paraşüte binmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, heyecanlı belirterek...

        3

        "Güzel bir duygu. İlk önce niyetimiz vardı, daha sonra vazgeçtik. Arkadaşları görünce dedim ki 'bunu tatmak lazım'. Tatmayınca anlaşılmaz hiçbir şey. Spor güzel, tanıtıma katkısı var. Arkadaşlar bu işi güzel yapıyorlar" dedi.

        4

        Daha sonra paraşüt ekipmanlarını giyen Can, Yıldırım ile birlikte yamaçtan atlamak için koşarken dengesini kaybederek düştü. Can ve Yıldırım'a UMKE ekipleri ve vali korumalar müdahale etti. Yara almadan kurtulan Can'a, tribündeki seyirciler, 'bir daha' şeklinde tezahürat attı.

        5

        Etkinliğe katılan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise yamaç paraşütü yapmaktan vazgeçti. Etkinlik, 73 sporcunun yarışmacılarıyla devam etti. AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ