Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da Selma Y. tartıştığı eski sevgilisi Semih A.'yı kalbinden bıçakladı
        1

        Antalya'da bir genç kız, kendisini darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle eski erkek arkadaşını bıçakla öldürdü.

        2

        Elazığ'da 2 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı eski erkek arkadaşının tehditlerinden kurtulmak için annesi Fatma Y. ile Antalya'ya gelen 23 yaşındaki Selma Y, Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi'de yaşamaya başladı.

        3

        Önceki gece eve gelen Selma Y., eski erkek arkadaşı Semih A.'yı (22) evde buldu. Semih A. ile tartışmaya başlayan Selma Y., tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla eski erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı.

        4

        Olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Semih A., hastanede hayatını kaybetti.

        5

        Selma Y., polise verdiği ilk ifadesinde eski erkek arkadaşının intihar ettiğini ileri sürdü. Ancak olay yerinde yapılan incelemede, bahçede bulunan bıçakta Selma Y.'nin parmak izine rastlanıldı. Gözaltına alınan Selma Y.'nin sorgusunda suçunu itiraf ettiği bildirildi. Selma Y., adliyeye sevk edildi.

        6

        Adli tıp morguna kaldırılan Semih A.'nın cenazesi de otopsi sonrası yakınları tarafından alındı.

        7

        "HAYATI BİZE ZEHİR ETTİ"

        Selma Y.'nin annesi Fatma Y. ise gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının yaklaşık 2 yıl önce Elazığ'da Semih A. ile gönül ilişkisi yaşadığını ancak anlaşamayınca ayrıldıklarını söyledi.

        8

        Semih A.'nın ise kızının peşini bırakmadığını, sürekli tehdit ettiğini anlatan Fatma Y., yaklaşık bir yıl önce de Semih A.'nın kızına darp ve tecavüzden dolayı cezaevine girdiğini belirtti.

        9

        Cezaevinde de Semih A.'nın tehditlerine maruz kaldıklarını ve bu nedenle ifadelerini değiştirdiklerini belirten Fatma Y, şunları söyledi:

        10

        "Semih A.'dan kurtulmak için Antalya'ya kaçtık. Kızım uzun süre psikolojik sorunlar yaşadı. Burada kendimize yeni bir hayat kurmak istemiştik ancak kızıma tecavüz eden bu kişi yeni hayata başlamamıza izin vermedi, izimizi bulmuş ve önceki gece eve geldi.

        11

        Tehditler savurmaya başladı. Hayatı bize zehir etti. Bu yaşadıklarımıza inanamıyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ